Američka glumica i politička aktivistkinja Jane Fonda iskazala je podršku Radi Borić i koaliciji okupljenoj oko političke platforme Možemo!. Fonda je poruku podrške poslala u video koji je snimila iz svog doma u Atlanti.


Poznata američka glumica i politička aktivistkinja Jane Fonda poslala je iz svog doma u Atlanti podršku Radi Borić i koaliciji okupljenoj oko Možemo!.

Vezani članci Lijevo-zelena koalicija predstavila žene nositeljice lista u šest izbornih jedinica Lijevo-zelena koalicija predstavila žene nositeljice lista u šest izbornih jedinica: "Imamo puni rodni paritet" Katarina Peović o stanju u Autotroleju Peović o stanju u Autotroleju: "Čemu služi gradska vlast ako ne može osigurati ni osnovne potrebe građana"

"Hrvatska prvi puta u povijesti može imati zeleno-lijevu koaliciju u parlamentu, ljude koji su se kao aktivisti dokazali u borbi za javni interes i ljudska prava. Žene, manjine, LGBTQ osobe, migrantske zajednice – svi bi bili zastupljeni. Prvi puta Hrvatska ima priliku glasati za feministkinje. Naprijed Rada! Volim Radu! Glasajte za listu broj 3", izjavila je Fonda u svojoj video poruci.