Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Naprijed Rada!''

Slavna američka glumica podržala Radu Borić i Možemo!: ''Prvi puta Hrvatska ima priliku glasati za feministkinje''

Američka glumica i politička aktivistkinja Jane Fonda iskazala je podršku Radi Borić i koaliciji okupljenoj oko političke platforme Možemo!. Fonda je poruku podrške poslala u video koji je snimila iz svog doma u Atlanti.

Poznata američka glumica i politička aktivistkinja Jane Fonda poslala je iz svog doma u Atlanti podršku Radi Borić i koaliciji okupljenoj oko Možemo!.

Pročitajte i ovo Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

"Hrvatska prvi puta u povijesti može imati zeleno-lijevu koaliciju u parlamentu, ljude koji su se kao aktivisti dokazali u borbi za javni interes i ljudska prava. Žene, manjine, LGBTQ osobe, migrantske zajednice – svi bi bili zastupljeni. Prvi puta Hrvatska ima priliku glasati za feministkinje. Naprijed Rada! Volim Radu! Glasajte za listu broj 3", izjavila je Fonda u svojoj video poruci. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene