Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parlamentarni izbori 2020

Lica Nove TV o značaju izbora kao festivala demokracije

Biračko pravo demokratska je stečevina, a izlazak na izbore iskaz je odgovornosti prema nama samima, našim bližnjima, ali i društvu u cjelini. Evo što o tome kažu lica Nove TV.

Pred nama su parlamentarni izbori u kojima donosimo važnu odluku – kome ćemo povjeriti vođenje zemlje iduće četiri godine. Biračko pravo demokratska je stečevina, a izlazak na izbore iskaz je odgovornosti prema nama samima, našim bližnjima, ali i društvu u cjelini. Upravo o toj temi – značaju izbora i korištenja svog glasačkog prava – ovih dana govore i lica Nove TV.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović - 3 "politički piroman" Ivana Petrović žestoko odgovorila Zoranu Milanoviću: "U demokraciji on nije Jupiter" Pregled tjedna Ivane Petrović najvažnji događaji Pregled tjedna Ivane Petrović: "Pred izbore smo uvedeni na sam rub ustavne krize"

U videu pogledajte što poručuje Ivana Petrović, reporterka, komentatorica i urednica vanjske politike Dnevnika Nove TV koja već 20 godina, kroz izvještavanje i komentare, građanima donosi relevantne informacije i pomaže im razumjeti kontekst političkih događanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene