Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Upućujem Vam prijazni pozdrav'

Papa iz zrakoplova poslao brzojav talijanskom predsjedniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Benedikt XVI. uputio je danas brzojav talijanskom predsjedniku Giorgiu Napolitanu iz zrakoplova kojim je otputovao u pastirski pohod Hrvatskoj i to u trenutku dok je zrakoplov napuštao talijanski teritorij, objavila je IKA.

'S radošću upućujem Vama gospodine Predsjedniče prijazni pozdrav u trenutku u kojem napuštam Rim i odlazim u Hrvatsku prigodom Nacionalnog dana katoličkih obitelji i dok zazivam na čitav talijanski narod obilje darova svjetla i mudrosti da bi nastavio priznavati obitelj temeljnom stanicom društva podupirući je prikladnim poduhvatima. Upućujem Vama i Vašim suradnicima žive želje za korisnim zauzimanjem u službi talijanskog naroda kojem upućujem svoj blagoslov', navodi se u Papinu brzojavu.

Papa je danas doputovao u dvodnevni posjet Hrvatskoj tijekom kojega će se susresti s brojnim vjernicima, najvišim hrvatskim dužnosnicima, te predstavnicima vjerskog, kulturnog i javnog života. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Dani za pamćenje' Kosor: Misno slavlje nas uči poniznosti Slika nije dostupna Papa ispraćen uz povike 'Papa mi te volimo' Olujno nevrijeme poremetilo protokol: Papa Benedikt otišao je iz Hrvatske

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene