PR
PR Foto: PR

Prvi u Hrvatskoj predstavljamo kartice napravljene od 100% reciklirane plastike


Održivost je poslala važna tema medija, poslovnih konferencija i sastanaka svake veće organizacije. Prilično je jasno da je svjetlija, zelena budućnost u našim rukama ako danas povučemo prave poteze. A ovo je jedan od takvih, pravih poteza – bankarske kartice napravljene od 100% reciklirane plastike!

RBA banka želi snažno biti predvodnik zelenog financiranja na našem domaćem tržištu. To znači da ne sudjeluje u financiranju industrije povezane s ugljenom, aktivna je podrška klijentima u zelenim ulaganjima i savjetuje ih na njihovom putu održivosti. A da im je održivo poslovanje uvijek i stalno u fokusu, dokaz je i ovo 'zeleno' relansiranje cijelog kartičnog portfelja.

Predstavljamo vam prve kartice na našem tržištu koje su napravljene od 100% reciklirane plastike. Svi plastični dijelovi su reciklirani, pa čak i gornji, zaštitni, PVC sloj dolazi iz recikliranog izvora. Proizvodnjom ovakve kartice smanjeno je ispuštanje CO2 za čak 80%.

Atraktivan i suvremeni dizajn odražava nastojanje banke za razvijanjem digitalnih i zelenih, održivih proizvoda. Bitno je i naglasiti da se reciklirana plastika koristi za apsolutno sve vrste kartica - i građanima i poslovnim korisnicima, i debitne i kreditne. Ova banka teži potpuno održivom poslovanju. Možda izgledaju kao mali koraci, ali su zato jako odlučni. Pa, ako ste RBA klijent, znajte da će vaša sljedeća kartica biti reciklirana. RBA brine o okolišu i onda kada brine za klijente.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju