Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oglas

Novo & neodoljivo - Premium sendviči u Pan-peku

Pr
Pr Foto: PR
Predstavljamo vam nove okuse koje će zadovoljiti i najzahtjevnije. Posjetite najbliži Pan-pek, odaberite svog favorita i zaljubite se - u Premium, Gurmanski i Sendvič s piletinom - na prvi griz!

U Pan-peku od sada možete uživati u novim okusima – za vas smo osmislili i pripremili tri nova premium sendviča! Bogati okusi Pan-peka – tri sočna, bogata, premium sendviča u kojima možete uživati u bilo koje doba dana. Pripremljeni na licu mjesta, sa svježim, pomno biranim sastojcima, u kombinacijama okusa koji će vas osvojiti na prvu. Upoznajte Premium, Gurmanski i Sendvič s piletinom – a zatim trk po svoj novi omiljeni zalogaj!

Premium sendvič

Otkrijte pravu rapsodiju okusa koju skriva Pan-pek Premium sendvič. Hrskavi panirani pileći odrezak spojili smo sa sočnim povrćem s grilla, kockicama mekanog, svilenkastog feta sira i biranom salatom te softy pecivom sa sjemenkama sezama i lana. Meko, sočno, hrskavo i jako, jako ukusno!

Pr Pr (Foto: PR)

Gurmanski sendvič 

Kako mu samo ime kaže, ovaj sendvič obožavat će gurmani, a mi vjerujemo, i svi ostali! Unutar mekog hamby peciva sa sezamom nalazi se sočni pileći odrezak s grila, rastopljeni cheddar sir i hrskava panceta, a za dodatno bogatstvo okusa tu je birana svježa salata i majoneza koja sve povezuje u neodoljivu cjelinu. Uživajte u punoći okusa sa svakim zalogajem!

Sendvič s piletinom

Treći Pan-pek novitet je raskošni sendvič s piletinom. Unutar softy peciva sa sjemenkama sezama i lana, složili smo sočnu paniranu piletinu, slojeve hrskave sezonske salate i sve to začinili finim umakom na bazi mrkve i majoneze. Tko kaže da sendviči ne mogu biti mala gastro remek djela?

 Nove premium sendviče potražite u svom najbližem Pan-peku već danas i uživajte u kvaliteti i okusima koje smo s posebnom pažnjom pripremili za vas. U slast!

Pr Pr (Foto: PR)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene