Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

Nevrijeme poharalo obalu: Pijavicu snimili kraj Pakoštana, kod Makarske je bila velika kilometar

Pijavica kod Pakoštana (Foto: Zdravko Markič) - 3
Pijavica kod Pakoštana (Foto: Zdravko Markič) - 3 Zdravko Marki?
Aktualno Galerija Pijavica kod Pakoštana (Foto: Zdravko Markič) - 1 Pijavica kod Pakoštana (Foto: Zdravko Markič) - 1 Foto: Zdravko Marki? Ilustracija (Foto: Zdravko Markič) - 2 Ilustracija (Foto: Zdravko Markič) - 2 Foto: Zdravko Marki? +0 Pijavica kod Pakoštana (Foto: Zdravko Markič) - 3 Galerija 1/3 >>
Najavljeno nevrijeme za vikend je zahvatilo cijelu zemlju, a najgore je bilo na obali. U Makarskom primorju formirala se ogromna pijavica, a jednu su snimili kod Pakoštana.

Nevrijeme koje je sinoć haralo obalom između 19 i 20 sati osobito je jako pogodilo područje Brela, Baške Vode i Makarske.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Dino Kozlevac i Lina Dollar problemi na terenu Vatrogasni zapovjednik o nevremenu u Istri: "Najviše problema stvara voda. Vatrogasci su spremni za noć"

U Baškoj Vodi u manje od sat vremena palo je više od 30 litara kiše po kvadratnom metru, pa su se ulice našle pod vodom, piše Dalmacija Danas.

Nevrijeme je bilo i kod Pakoštana. Tamo se u nedjelju oko 10 sati ujutro stvorila pijavica. Ipak, čitatelj koji nam je poslao snimku kaže da ga nije bilo strah.

Pijavicu su snimili i kod Makarske. 

Tamo se stvorila oko 19:30 i bila je duga oko kilometar. Srećom, kratko je trajala.

Snimku čudovišne pijavice snimio je čitatelj portala Makarska Danas

 

 

Srećom, nakon promjene vremena popraćene grmljavinskim nevremenom i mjestimičnim poplavama i pijavicama slijedi smirivanje i razvedravanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene