Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predizborni skup Ivana Čehoka

'U današnje vrijeme je prije svega potrebno jedinstvo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sadašnji i kandidat za budućega varaždinskog gradonačelnika Ivan Čehok te članovi njegove nezavisne građanske liste, koju podupiru varaždinski HSLS i HSU, održali su u Varaždinu središnji predizborni skup na kojem je Čehok poručio kako je u današnje vrijeme najprije potrebno jedinstvo.

'Danas je potrebno jedinstvo jer je Hrvatska, kao i ostatak svijeta, u dubokoj gospodarskoj krizi', rekao je Čehok u zadnjem obraćanju javnosti uoči nedjeljnih izbora. Pozvao je građane da na izborima podupru njegov tim koji, kako je ocijenio, već osam godina uspješno vodi grad Varaždin.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12) Ilustracija konzumirali amfetamin Skandal u školi: Učenici se drogirali na nastavi, u školu upala policija i privela trojicu

'Iako je kriza, najavljujem ulaganja u gospodarstvo, otvaranje novih gospodarskih zona i radnih mjesta, podizanje obrazovnog standarda u Varaždinu te brigu za starije i socijalno ugrožene', poručio je kandidat za varaždinskog gradonačelnika Ivan Čehok.

Čehok je za niz uvreda i optužaba, koje mu je prije dva dana uputio Radimir Čačić, rekao da ga Čačić ničim ne može uvrijediti jer je, kazao je, ispod njegove razine. 'Da Čačić nije kukavica, ostao bi u Varaždinu i kandidirao bi se protiv mene, a ja bih ga pobijedio s 80 posto', rekao je Čehok.

Također je rekao da gradonačelnika u Varaždinu neće postavljati ni Čačić ni Milanović, a kao jedini razlog zajedničkog nastupa HNS-a i SDP-a u Varaždinu Čehok vidi u njihovoj namjeri da se, kako je rekao, 'dočepaju' varaždinskog proračuna. Kandidati za zamjenika gradonačelnika su sadašnji dogradonačelnik i saborski zastupnik Zlatko Horvat te ravnatelj Agencije za promicanje izvoza i ulaganja Slobodan Mikac. Ivan Čehok ujedno je nositelj nezavisne građanske liste za varaždinsko Gradsko vijeće koju podupiru varaždinski HSLS i HSU.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene