Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Meni sve -vama ništa'

Tvrdi da će ih pokrasti, a oni će glasati za njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je zemlja obećanja uoči lokalnih izbora, no jedan kandidat posve jasno i glasno poručuje: glasujte za mene - pokrast ću vas! 'Meni sve - vama ništa' i 'Meni će biti bolje, a vama isto' postali su hit slogani i već proslavili tog možda budućeg načelnika.

Meni sve, a vama ništa - ove riječi vjerojatno mnogi iščitavaju u predizbornim porukama, no u Prološcu se ne treba čitati između redaka. Simpatični plakati na kojima potporu kandidatu daju i svjetske zvijezde, po općini lijepi izborni tim Joška Kraljevića. U početku je bila riječ samo o zezanciji, a ozbiljno je postalo zbog čistog inata. 'Htio sam pokazati da se uvijek može drugačije iziritiran nekim osobama koji misle da su Bogom dane da budu seoski političari', kaže Joško Kraljević

Pročitajte i ovo Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama Andrej Plenković Idu po novi mandat Plenković o Turudiću, Milanoviću, američkim helikopterima, izborima...: "Siguran sam u pobjedu"

No unatoč šalama prevarit će se svako tko misli da je riječ o samo još jednom 'redikulu'. Ima on i ozbiljnih obećanja. Internet, web kiosk te mjesna radio postaja. Originalnim stavom i sloganima svoju je malu sredinu proslavio diljem zemlje, a zainteresirali su se i mediji iz inozemstva. Mještanima se sviđa njegov ironičan stav i većina tvrdi da će glasati upravo za njega. Ne misle da će Kraljević doista raditi kao što piše na plakatima i obogatiti se na njihov račun.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene