Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splitsko dalmatinska

Protrka i Podrug kandidati za župana i gradonačelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koalicija Hrvatske stranke prava i Hrvatske čiste stranke prava objavila je da je njezin kandidat za župana na lokalnim izborima u svibnju ove godine Ivan Protrka, a kandidat za splitskog gradonačelnika Luka Podrug.

Protrka je aktualni predsjednik županijskog Splitsko-dalmatinskog odbora HSP-a , a Podrug je predsjednik splitskog gradskog odbora HČSP-a. Protrka i Podrug su na današnjem predstavljanju rekli kako je koalicija HSP-a i HČSP-a alternativa HDZ-u i SDP-u u toj županiji i gradu na lokalnim izborima u svibnju.

Pročitajte i ovo Naknade lokalnim dužnosnicima - 3 Tko ih koristi, a tko ne? Od službenog automobila do besplatnog toplog obroka: Pogledajte kakve sve pogodnosti imaju gradonačelnici, župani i načelnici Marko Jelić - 2 Marko Jelić Šibensko-kninski župan pod istragom: Kao dekan kninskog Veleučilišta sam sebi isplaćivao honorare

Inače, HDZ je najavio da će za župana Splitsko-dalmatinskog na predstojećim lokalnim izborima ponovno kandidirati aktualnog župana Antu Sanadera, a za gradonačelnika sadašnjeg gradonačelnika Ivana Kureta. Socijaldemokratska partija (SDP) je ranije odlučila za župana kandidirati Veljana Radojkovića, a za gradonačelnika Splita Ranka Ostojića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene