Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Kerum i Ostojić odustali od 'Ništa kontra Splita'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati za gradonačelnika Splita - poduzetnik Željko Kerum kao neovisni kandidat i SDP-ov kandidat Ranko Ostojić danas su zajedno održali konferenciju za novinstvo kako bi javnost izvijestili da su se dogovorili i odustali od korištenja kultne pjesme pokojnoga Dine Dvornika 'Ništa kontra Splita' u promidžbi za gradonačelnika na lokalnim izborima.

'Borba' za tu pjesmu počela je pošto je Željko Kerum rekao da će to biti zaštitna pjesma njegove kampanje, na što se pobunio SDP i njegov kandidat Ranko Ostojić, koji je ustvrdio kako se o korištenju te svojevrsne himne grada Splita u svojoj kampanji već dogovorio s Nenadom Vilovićem, autorom teksta i glazbe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijera na ljeto Kerum obećao pomoć snimanje dokumentarca o Dini Dvorniku Slika nije dostupna Žestoko predizborno sučeljavanje Kerum: Ja sam prepametan čovjek!

>> Ostojić i Kerum u borbi za Dinu

Ranko Ostojić je rekao kako ovo danas nije klasična konferencija za novinstvo, da se unatoč njegovu dogovoru s Vilovićem nakon smrti Dine Dvornika stanje promijenilo, da je stajalište Danijele Dvornik, supruge pokojnoga Dine, da pjesma 'Ništa kontra Splita' pripada svim Splićanima opravdano te da nije u redu da ona služi za političke svrhe.

Željko Kerum izrazio je zadovoljstvo što se s Ostojićem dogovorio da se nijedan od njih ne služi tom pjesmom u promidžbi. A kad se završi izborna utrka i proglasi pobjednik, rekao je, 'napravit ćemo koncert za Dinu Dvornika pod nazivom 'Ništa kontra Splita'.

Na novinarski upit nije li to njihova kakva poruka budući da su zajedno pozvali novinare da im to kažu, Ostojić je odgovorio kako su se oni o tome lijepo dogovorili te odlučili javnosti to zajedno reći. A vremena da u kampanji sučeljavamo naše posve različite stavove, istaknuo je Ostojić, ima dovoljno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene