Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milinović na predizbornom skupu HDZ-a

'Imamo odgovor na nove izazove'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na predizbornom skupu HDZ-a za Ličko-senjsku županiju član Predsjedništva HDZ-a i ministar zdravstva Darko Milinović izjavio je kako je 'HDZ snaga koja zna odgovoriti na nove izazove'.

Kao stožerna stranka u Ličko-senjskoj županiji potpisivanjem koalicijskog sporazuma sa HSP-om, HSS-om i HSLS-om i pobjedom na skorim lokalnim izborima HDZ će dokazati da može odgovoriti na teškoće i naći izlaz iz gospodarske krize, rekao je Milinović.

Pročitajte i ovo Mariusz Kaminski Stranka Pravo i pravda Bivši poljski ministar započeo štrajk glađu u zatvoru: "Politički sam zatvorenik" Četiri sata razgovora bez konkretnih jamstava (Foto: Dnevnik.hr) - 3 AGONIJA SE NASTAVLJA Sastanak o restrukturiranju Uljanika bez ministra i sindikata: "Očito je to namješteno"

Zahvalio je predstavnicima braniteljskih udruga iz Domovinskog rata koje su, kako je rekao, najzaslužnije za ostvarenje stoljetnog sna o slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj koja je danas članica NATO-a i pred članstvom u EU.

Za Antu Gotovinu rekao je da je 'heroj Domovinskog rata i takva ćemo ga i dočekati jer smo uvjereni u to', zaključio je Milinović. Na skupu su predstavljeni kandidati za načelnike osam općina, gradonačelnike četiriju gradova, za župana, zamjenika župana i predsjednika Skupštine Ličko-senjske županije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene