Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Stadion mora ostati ovdje?

HSP: 'Pet do 12' za Maksimirski stadion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nositelj liste na izborima za zagrebačku Gradsku skupštinu Hrvatske stranke prava (HSP) Goran Bradić održao je konferenciju za novinare ispod zapadne tribine Maksimirskog stadiona koja je počela pet minuta do 12 sati kako bi i simbolično upozorio na loše stanje tog stadiona koji godinama nije dovršen.

Bradić je rekao da je stadion ruglo grada, a za njegovo loše stanje nije optužio samo sadašnju SDP-ovu vlast, nego i prijašnju HDZ-ovu, dok su na čelu NK Dinama bili Zlatko Canjuga i Mirko Novosel. Podsjetio je da su posljednjih desetak godina mnogi dužnosnici kluba i grada najavljivali dovršetak stadiona te da je, po tim izjavama, za dovršetak bio potreban iznimno velik novac.

Pročitajte i ovo Navijači Hajduka probili ogradu i upali na teren Dnevnik Nove TV pita Smatrate li da su postojeće kazne za huligane dovoljne? Ovako ste glasali u Dnevniku Nove TV Krali aute vučnim vozilom Dolijao dvojac Operirali po Novom Zagrebu i Maksimiru: Policija otkrila kako su domišljati mladići krali automobile

'U HSP-u želimo dati potporu udruzi 'Ne damo stadion' koji okuplja navijače i igrače te simpatizere Dinama te se protivimo najavama referenduma o sudbini stadiona', rekao je Bradić i dodao kako žele da se čuje glas tihe većine i nadjača glas krupnog kapitala u rukama građevinske mafije.'Stadion mora ostati ovdje iz mnogih povijesnih razloga', rekao je i dodao da na njemu nije samo Dinamo postigao velike uspjehe, nego i hrvatska reprezentacija.

Naglasio je da je potrebna obnova i okolnih sportskih objekata, poput bazena ili atletskog borilišta te hotela s pet zvjezdica, kako bi taj prostor što bolje služio.

Na novinarski upit o tome kakve izborne rezultate HSP očekuje na izborima Bradić je odgovorio kako po anketama ta stranka ima oko 8,7 posto glasova te da na izborima za zagrebačku Gradsku skupštinu očekuje oko 10 posto glasova birača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene