Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predizborni materijal

HNS PVC vrećica: Radimira Čačića prekrstili u Radomira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kampanja predizbornih lokalnih izbora u punoj je snazi, a to je obično vrijeme kada se predstavnici političkih stranaka trude dati sve od sebe i paze i na najmanji korak. Da baš nisu toliko detaljni pokazali su petrinjski HNS-ovce koji su na PCV vrećice otisnuli krivo ime predsjednika stranke Radimira Čačića.

Tako se u predizbornom materijalnu HNS-a uz uobičajene olovke, majice, upaljače, šalice itd. našla i PVC vrećica. Na njoj je lik  kandidata za gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića, inače predsjednika Županijskog odbora HNS-a Sisačko-moslavačke županije te lik predsjendika HNS-a Čačića, no ne Radimira nego Radomira. Je li Čačićevo ime krivo otisnuto samo na vrećici ili je i drugi predizborni materijal krivo otisnut, još je nepoznato. Nepoznata je i činjenica radi li se ovdje o slučajnoj pogrešci ili članovi petrinjskog HNS-a ne znaju ime predsjednika stranke?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija traži ubojicu Ubojstvo u predgrađu Siska: Ženu (74) pronašli s vrećicom na glavi Slika nije dostupna Pokrenuta peticija VIDEO Žive životinje pakiraju u privjeske

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene