Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hebrang zadovoljan

'HDZ nije izgubio velike gradove jer nisu ni bili naši'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je izrazito zadovoljan rezultatima lokalnih izbora, jer pokazuju da vodimo u 14 županija i da smo osvojili neke velike gradove, poput Velike Gorice, izjavio je večeras član Predsjedništva HDZ-a Andrija Hebrang.

Hebrang je novinarima u stranačkoj središnjici kazao kako u HDZ-u nisu iznenađeni dobrim rezultatom u Velikoj Gorici, u kojoj se očekuje pobjeda HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Dražena Barišića već u prvom izbornom krugu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 102 stranke i 103 koalicije Otvorena glasačka mjesta za općinske izbore u BiH, osim u Mostaru Slika nije dostupna Prijevremeni izbori Birači 9 gradova i 8 općina glasaju za gradonačelnike i načelnike

'Izrazito smo zadovoljni tako dobrim rezultatima, naročito kad se uzme u obzir teško razdoblje gospodarske krize i zastoj u pregovorima zbog Slovenije', ponovio je Hebrang.

Još jednom je odbacio tumačenja da je HDZ izgubio najveće gradove, ističući da stranka nije izgubila ni jedan grad jer u tim gradovima ni ranije nije pobjeđivala. Kad je riječ o Splitu, Hebrang ističe da su i tamo moguće koalicije u gradskom vijeću, a podsjetio je i da su veliki gradovi tradicionalno naklonjeni ljevici.

HDZ-ovci se nadaju pobjedi i u Osijeku i Osječkoj županiji. 'Još je velika šansa da uđemo u drugi krug i u Gradu i u Županiji, što pokazuje da je Slavonija prepoznala što je HDZ učinio za nju', rekao je Hebrang.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene