Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Protiv vulgarnog jednoumlja'

Bruno Langer kandidat za istarskog župana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član Istarskoga socijaldemokratskog foruma i poznati rocker Bruno Langer kandidat je koalicije ISDF-a, Zelene alternative - Stranke potrošača, Udruge 'Naša zemlja', Odbora za referendum i Nezavisne liste Bruna Poropata za župana na lokalnim izborima, objavljeno je na konferenciji za novinare u Puli.

Podsjetivši da se i devedesetih godina kandidirao na prvim neposrednim izborima za Vijeće općina u Hrvatskome saboru, Langer je naglasio kako se danas nakon gotovo dvadeset godina ponovno mora, kako je rekao, 'boriti protiv vulgarnog jednoumlja' i u Hrvatskoj i u Istri.

Pročitajte i ovo Prebrojavanje glasačkih listića u Istri - 1 TKO ĆE BITI ŽUPAN? Nakon što je IDS doživio potop u Istri, čeka ih još nekoliko dana strepnje: ''Imali smo dojavu da su glasale osobe koje se nisu niti nalazili u Hrvatskoj'' Božo Petrov komentirao i hgk Petrov o sukobu Milanovića i Plenkovića: "Da barem tu farsu izvode u ozbiljnijem tonu". Otkrio i za koje mjesto će se natjecati na lokalnim izborima

'Nažalost, Istra već 16 godina ima vodstvo jednog čovjeka koji, poput Luja XIV., smatra da je Sunce koje obasjava Istru, ali je on ustvari veliko zlo. Danas je u Istri na djelu organizirani zločinački pothvat protiv istarskog čovjeka i istarskog prostora', rekao je Langer. U prilog tomu istaknuo je primjer prodaje 'Arenaturista' i zemljišta na području Barbarige i Dragonere te slučajeve s 'Rockwoolom' i 'Kaštijunom'.

'Župan ne smije biti vođa i sluga takvim zločinačkim pothvatima protiv istarskog čovjeka, nego župan koji će zajedno s građanskim inicijativama služiti građanima', istaknuo je Langer i poručio sadašnjem županu da će, kako je rekao, 'kao posljednji autokrat na ovim prostorima već u prvom krugu otići u ropotarnicu povijesti'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene