Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S povećalom na glasovanje

Baka Anka sa svojih 100 godina izbore ne propušta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najstarija Brođanka stogodišnjakinja Anka Krkljec ne propušta glasati na izborima. Iz svog stana u brodskom Naselju Kraljice Jelene, gdje živi sama, i jutros je uz pomoć prijatelja odšetala do obližnjeg biračkoga mjesta u Domu umirovljenika.

'Znam da moj glas puno ne odlučuje, ali možda dobro dođe, možda nekome bude potreban. Od početka sam glasala i to ću činiti dokle god budem mogla', poručuje vitalna stogodišnjakinja koja još uvijek obavlja sve kućanske poslove, a ne sjeća se kada je zadnji puta bila kod liječnika. 'Političari se trude, ali ne vidim neke značajnije pomake', dodaje kroz smijeh Anka koja svakodnevno gleda TV program, a kada nema ništa zanimljivo onda sluša radio i na spavanje ne odlazi prije ponoći.

Pročitajte i ovo Škola Godine su samo broj VIDEO Nikada nije kasno! Baka prvi put sjela u školske klupe s 92 godine Županijski i Općinski sud Sisak - 1 DOBILA UVJETNU Skandal u Glini: Djelatnica Centra za socijalnu skrb nalagala korisnicima za koga trebaju glasati na izborima

Na biračkom mjestu br. 18 u Domu umirovljenika članovi biračkog odbora dočekuju je s neskrivenim zadovoljstvom. 'Gospođa Anka je primjer kako se ispunjava građanska dužnost i unatoč tome što je prije mjesec dana napunila stotu', kaže Slavica Muldini predsjednica biračkog odbora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene