Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje je napeto

Pucao po gostima jer ne drže razmak: "Pobrinut ću se ja za njih. Ovdje imamo dvije osobe koje ne poštuju propise..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnik hotela na Floridi zapucao je iz vatrenog oružja jer su ga iznervirali gosti koji nisu držali propisani razmak. Ispalio je nekoliko hitaca u predvorju hotela u znak upozorenja.

Muškarac na Floridi priveden je nakon što je pucao iz vatrenog oružja iznerviran što dvoje gostiju nije poštivalo sanitarne propise i fizički razmak kakav je on smatrao potrebnim.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

"Maknite se. Ne poštujete razmak", najprije je rekao Douglas Marks klijentima hotela, priopćila je policija.

Gošća hotela Veronica Pena i njezin sin, turisti koji su na Floridu došli iz Novog Meksika, ignorirali su njegovo upozorenje pa su sjeli na sofu i okrenuli mu leđa.

"Pobrinut ću se ja za njih. Imamo ovdje dvije osobe koje ne poštuju propise", rekao je 29-godišnji Marks pa ispalio nekoliko hitaca u predvorju hotela.

Nitko nije ozlijeđen, a Marks je policiji tvrdio da se obratio recepciji da pozovu pomoć te je ispalio četiri hica u znak upozorenja.

Taj novi izgred oslikava ozračje visoke napetosti na Floridi, jednom od žarišta pandemije COVID-19, gdje je svaki 50. stanovnik zaražen.

Prošli tjedan uhićen je muškarac na Floridi jer je uperio pištolj u osobu koja ga je zamolila da stavi masku u supermarketu Walmart.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene