Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ići će se preko Zagreba

Croatia Airlines zbog koronavirusa obustavlja međunarodne linije sa Splitom, Dubrovnikom i Rijekom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia Airlines od danas do daljnjega obustavlja planirane letove iz međunarodnih odredišta u Split, Dubrovnik i Rijeku, a putnici će do krajnjih odredišta biti prevezeni preko Zagreba.

Zbog epidemije koronavirusa Croatia Airlines od petka 13. ožujka do daljnjeg obustavlja planirane letove iz međunarodnih odredišta u Split, Dubrovnik i Rijeku.
Točnije, obustavljaju se međunarodni letovi Split - Frankfurt - Split, Split - München -Split, Dubrovnik - Frankfurt - Dubrovnik i Rijeka - München – Rijeka, a putnike će se s navedenih letova do njihovih krajnjih odredišta prevoziti preko Zagreba, priopćili su iz aviokompanije.

Pročitajte i ovo Goran Grlić Radman uoči užeg kabineta (Foto: Dnevnik.hr) Repatrijacijjski letovi Grlić Radman iznio detalje o načinu povratka stotina Hrvata iz inozemstva Slika nije dostupna Do 31. svibnja Croatia Airlines privremeno obustavlja letove između Zagreba i Rima, putnici mogu besplatno promijeniti datum leta

Osim mogućnosti da ih se preveze do Zagreba, putnici s otkazanih letova imaju pravo promijeniti datum leta, a mogu zatražiti i povrat novca, u slučaju da u cijelosti odustanu od putovanja.

Iz aviokompanije dodaju i da se zbog negativnih posljedica epidemije koronavirusa razrađuje scenarij vezan za izmjene u sezonskom letenju, čiji je početak bio planiran uoči Uskrsa. Promjene bi mogle zahvatiti i početak dviju novih ovogodišnjih sezonskih linija Zagreb – Sofija i Zagreb – Podgorica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene