Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KORONA U KREMLJU

Zar i on? Putin mora u samoizolaciju, posljednjih dana imao sastanke s Lukašenkom, Bašarom al-Asadom...

Vladimir Putin (Foto: AFP)
Vladimir Putin (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Vladimir Putin (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Galerija 1/5 >>
Ruski predsjednik Vladimir Putin mora ići u samoizolaciju nakon što se nekoliko osoba iz njegovog okruženja razboljelo od covida-19, ali nema nikakvih tegoba i potpuno je zdrav, objavio je u utorak Kremlj.

"Vladimir Putin mora poštivati režim samoizolacije kroz jedno vremensko razdoblje" zbog registriranih slučajeva zaraze u njegovu okruženju, priopćio je njegov ured. Kremlj je naglasio da je Putin "potpuno zdrav".

"Predsjednik je savršenog zdravlja", rekao je na telefonskom brifingu glasnogovornik Dmitrij Peskov, dodajući da je Putin, koji je cijepljen, bio na testiranju, ali nisu objavljeni rezultati.

U priopćenju iz Kremlja se kaže i da šef države neće osobno putovati na sastanak o regionalnoj sigurnosti u Tadžikistanu, ali će sudjelovati na daljinu. Putin je nazvao predsjednika Tadžikistana Emomalija Rahmonova kako bi mu objasnio da ne može putovati zbog režima samoizolacije i da će na sastancima sudjelovati putem video linka, pojašnjava Kremlj. Ruski je predsjednik poduzeo brojne mjere opreza tijekom pandemije i primio dvije doze cjepiva Sputnjik V.

Jučer se pak sastao sa svojim saveznikom Bašarom al-Asadom. U petak se sastao s ukrajinskim predsjednikom Lukašenkom. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene