Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Na respiratoru 225 pacijenata

Veliki broj preminulih kod susjeda: COVID potvrde uvode za barove, kafiće i noćne klubove - "Bira se što će još one obuhvatiti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji je u posljednjih 24 sata evidentirano 6736 slučajeva zaraze koronavirusom. Raste broj oboljelih koji su na respiratoru, ali i preminulih.

Srbija u posljednjih 24 sata ima još 6736 zaraženih koronavirusom. Preminulo je 46 oboljelih. Hospitalizirano je 5957 oboljelih, a na respiratoru je 225 pacijenata. Testirana je 20.561 osoba.

Pročitajte i ovo Vibor Vlainić DNEVNIK NOVE TV U BRUXELLESU Golema šteta nakon nereda u Bruxellesu, stanovnici u šoku. A na europskom stolu uskoro izmjena pravila o putovanjima Slika nije dostupna PANDEMIJA JOŠ NE POSUSTAJE Crne brojke u susjedstvu sve crnje: Broj preminulih osoba prešao 13.000

U nedjelju su brojke bile nešto manje. 5389 je bilo novozaraženih od 15.679 testiranih, a preminulo je 43 oboljelih. Na respiratoru je bilo 217 osoba.

Mirsad Đerlek iz Ministarstva zdravstva rekao je da se ozbiljno razgovara o COVID potvrdama te da se očekuje uskoro i konačna odluka o njima. Ovaj tjedan bi trebala biti održana sjednica Kriznog stožera, piše Nova.rs.

"Konačna odluka nije odobrenje Kriznog stožera već se bira najbolji model - što će obuhvatiti COVID propusnice. Hoće li to biti samo tri stvari – barovi, kafići i noćni klubovi ili još nešto dodatno. Poanta je odabrati ono što će najbolje uticati na uspostavljanje kontrole nad epidemijom", najavio je Đerlek.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene