Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerka najavila sankcije

"Dirli, dirli, dirlija, nemoj dizat graju!": Usred strogih mjera poznati bend održao dva koncerta u beogradskoj dvorani, stigle žestoke reakcije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska Kombank dvorana kažnjena je zbog održavanja koncerata Crvene jabuke unatoč epidemiološkim mjerama.

Kombank dvorana u Beogradu prekršila je mjere jer su se tamo održavali koncerti grupe Crvena jabuka. Kako se neslužbeno doznaje, zbog koncerata će biti izrečene kazne, doznaje Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

''Neće biti dopušteno održavanje koncerata'', objašnjeno je za srpski portal.

Iz Kombank dvorane pozvali su se na pravila koja se odnose na kulturne ustanove i kazališta, no ona se ne primjenjuju kada je riječ o koncertima, već je za njih potrebna suglasnost Kriznog stožera.

Crvena jabuka održala je dva koncerta u Kombank dvorani u Beogradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Loše kod susjeda Brojke u Srbiji rastu, bolnice pucaju po šavovima: Nakon vikend-lockdowna liječnici traže potpuno zatvaranje

Koncerti su izazvali žestoke reakcije. "Ovo je uvreda i nepoštovanje prema svim liječnicima", "Je li u zemlji Srbiji ikada bilo nešto normalno? Svi znamo da je odgovor ne, pa što je čudno?", neki su od komentara ispod objave jedne tviterašice koja je podijelila snimku s koncerta uz opis: ''Je l' se vi šalite s nama?''.

Javio se nogometaš Crvene zvezde Radovan Pankov. I njega je zgrozilo održavanje koncerata.

''Inače nemam običaj, a i tko sam ja da se oglašavam zbog ovakvih stvari, ali sam žestoko revoltiran i ljut ovog puta i morao sam iznijeti svoje mišljenje. Koncert Crvene jabuke u Kombank areni uz prisutnost publike se dopušta i pritom mediji šute, a navijači na nogometnim utakmicama se zabranjuju. Tuga, užas i velika sramota", napisao je.

Reagirala je srpska premijera Ana Brnabić najavom novih, strožih mjera kojima će se zabraniti održavanje svih koncerata, javlja B92. ''To je suprotno svim pravilima i mjerama i tražit ćemo da organizatori budu kažnjeni. To nije kazališna predstava ili neki kulturni događaj", navela je Brnabić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene