Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio je na respiratoru

U Zadru preminula prva osoba oboljela od koronavirusa, riječ je o kroničnom bolesniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općoj bolnici u Zadru noćas je preminula prva osoba oboljela od koronavirusa u tom gradu, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.

 Riječ je o 88-godišnjem pacijentu, kroničnom bolesniku, koji je bio na respiratoru, a bio je u kontaktu sa Specijalnom bolnicom za ortopediju u Biogradu, navode u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

Od 30 uzoraka jučer poslanih na analizu, još su tri osobe pozitivne na koronavirus u Zadarskoj županiji i svi su kontakti s prethodno oboljelima iz biogradske bolnice. Na zadarskom području sada je 53 pacijenata zaraženih koronavirusom, a tri su na respiratoru u Općoj bolnici Zadar.

Poslijepodne stiže katamaran iz Ancone

Danas kasno poslijepodne u luku Gaženica uplovit će katamaran iz Ancone s hrvatskim državljanima koji se nisu mogli vratiti iz Italije te nekoliko državljana Crne Gore. Putnike će dočekati tim epidemiologa, državni sanitarni inspektori te djelatnici PU zadarske. Nakon trijaže, u pratnji policije bit će prepraćeni, odnosno selektirani na one koji pripadaju Zadarskoj županiji i one koji putuju u druga područja.

Svi putnici obvezni su nakon dolaska biti 14 dana u kućnoj samoizolaciji, ako za to nemaju mogućnosti, osigurana im je karantena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene