Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opreza nikad dosta

Ova zemlja bilježi najveći porast novozaraženih u posljednja tri tjedna, svi su slučajevi uvezeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kina sa 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom u nedjelju bilježi najveći porast novooboljelih u gotovo tri tjedna nakon što je broj uvezenih slučajeva porastao u jugozapadnoj pokrajini Sečuan.

Svi novooboljeli putnici su koji su se vratili iz inozemstva, a njih 11 je iz Sečuana, priopćila je u ponedjeljak Nacionalna zdravstvena komisija (NHC).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ipak bolji od ostatka Zapada Zabilježili najmanji broj novozaraženih od kraja srpnja, ali najveći dnevni broj umrlih koji su pozitivni na COVID-19 Slika nije dostupna I to je moguće Nije imala simptome, a i test je bio negativan: Jednom vožnjom u dizalu koronom zarazila 71 osobu

U petak su u Kini zabilježena još dva uvezena slučaja.

Kineska državna televizija objavila je da su zaraženi u Sečuan stigli kući letom iz Egipta. Na istom letu otkriveno je šest asimptomatskih slučajeva koje Kina ne ubraja u ukupan broj zaraženih koronavirusom.

NHC je izvijestio i o 16 novih asimptomatskih slučajeva u kontinentalnoj Kini u nedjelju i tri u subotu. Ukupan broj zaraženih u Kini je 83.017, a umrle su 4634 osobe.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene