Obavijesti Video Pretražite Navigacija
100 novih slučajeva

U jednom danu broj novooboljelih u Srbiji porastao tri puta, jedna osoba preminula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč porastu broja novozaraženih Srbija će od petka dopuštati strancima ulaz u zemlju bez neophodnog negativnog PCR testa na koronavirus i bez posebnih dozvola, a njih će obavijestiti da dolaze na teritorij gdje je epidemija još aktivna.

Broj novozaraženih u Srbiji u posljednja 24 sata skočio je tri puta. Jučer je objavljeno kako su u toj zemlji 34 nova slučaja zaraze, a danas je taj broj skočio na 100, javljaju lokalni mediji. U tom razdoblju preminula je i jedna osoba od infekcije COVID-19.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedostižan tempo Cijepljenih u svijetu sve više, ali jednu će zemlju biti teško stići: U jednom danu cijepili više od 200 tisuća ljudi Slika nije dostupna Počinju s masovnim cijepljenjem U susjednu zemlju stiže 100 tisuća doza kineskog cjepiva, u prioritetnu skupinu uvrstili i novinare

Unatoč porastu broja novozaraženih Srbija će od petka dopuštati strancima ulaz u zemlju bez neophodnog negativnog PCR testa na koronavirus i bez posebnih dozvola.

Osobama koje ulaze na teritorij Srbije bit će dopušten slobodan prijelaz preko granice, pri čemu bi im bilo uručeno zdravstveno upozorenje da ulaze na teritorij na kojem je koronavirus i dalje aktivan te preporuke preventivnih mjera za sprječavanje infekcije, priopćio je Krizni stožer u utorak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene