Srpska vojska na graničnom prijelazu u Šidu
Srpska vojska na graničnom prijelazu u Šidu Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Unatoč porastu broja novozaraženih Srbija će od petka dopuštati strancima ulaz u zemlju bez neophodnog negativnog PCR testa na koronavirus i bez posebnih dozvola, a njih će obavijestiti da dolaze na teritorij gdje je epidemija još aktivna.


Broj novozaraženih u Srbiji u posljednja 24 sata skočio je tri puta. Jučer je objavljeno kako su u toj zemlji 34 nova slučaja zaraze, a danas je taj broj skočio na 100, javljaju lokalni mediji. U tom razdoblju preminula je i jedna osoba od infekcije COVID-19.

Vezani članci Testiranje na koronavirus Nakon objave Nacionalnog stožera o 86 novooboljelih od covid-19: Novih 13 osoba zaraženo koronavirusom, javljaju stožeri iz tri županije Aleksandar Vučić U Srbiji zaraženo 359 ljudi u 24 sata: Vučić nakon sastanka Kriznog stožera objavljuje nove mjere

Unatoč porastu broja novozaraženih Srbija će od petka dopuštati strancima ulaz u zemlju bez neophodnog negativnog PCR testa na koronavirus i bez posebnih dozvola.

Osobama koje ulaze na teritorij Srbije bit će dopušten slobodan prijelaz preko granice, pri čemu bi im bilo uručeno zdravstveno upozorenje da ulaze na teritorij na kojem je koronavirus i dalje aktivan te preporuke preventivnih mjera za sprječavanje infekcije, priopćio je Krizni stožer u utorak.