Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukupno 72 pozitivnih

Istra ima nove slučajeve zaraze: Još tri osobe potvrđene pozitivne na koronavirus

Epidemiolog dr. Aleksandar Stojanović
Epidemiolog dr. Aleksandar Stojanović Foto: DNEVNIK.hr
U Istarskoj županiji još su tri osobe pozitivne na koronavirus i hospitalizirane su na Odjelu za infektivne bolesti pulske Opće bolnice, izvijestio je u ponedjeljak ujutro županijski Stožer civilne zaštite.

Sada su u Istarskoj županiji 72 osobe zaražene koronavirusom nakon što je ustanovljeno kako je u nedjelju navečer osoba za koju je Stožer Civilne zašite tvrdio da je pozitivna u konačnici ipak bila negativna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobra epidemiološka situacija Istarski stožer odlučio: Od 22. veljače i srednjoškolci na nastavi u razredima Učenici, ilustracija - 2 Popuštanje mjera Od idućeg tjedna učenici svih razreda vraćaju se u škole? Dvije županije ostaju na oprezu: "Situacija u okruženju veoma je zabrinjavajuća"

"Trenutačno su 72 osobe u Istri zaražene koronavirusom i hospitalizirane su u pulskoj Općoj bolnici. Kod ova tri posljednja slučaja od sinoć, dvije su osobe iz Umaga te jedna iz Ližnjana", rekao je za Hinu ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Aleksandar Stojanović.

Prema podacima županijskog Stožera civilne zaštite, tijekom nedjelje navečer iz Istarske je županije uzeto šest novih uzoraka brisa zbog sumnje na koronavirus te su dostavljeni u Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene