Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Srbiji manje zaraženih

Novi podaci iz susjednih zemalja: U Srbiji od koronavirusa preminulo još devet osoba, u BiH umrlo petero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova 233 slučaja i petero umrlih od koronavirusa potvrđena su u nedjelju u Bosni i Hrecegovini. Najviše novooboljelih je s područja Sarajeva.

U Bosni i Hercegovini su potvrđena nova 233 slučaja zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata preminulo je pet osoba, izvjestili su entitetski zavodi za javno zdravstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Koronavirus u regiji Crne brojke u susjedstvu: Srbija opet ima više od 400 zaraženih, devet umrlih. U BiH preminulo sedam osoba Slika nije dostupna Jedna osoba preminula U Bosni i Hercegovini više od 200 novooboljelih, najviše novih slučajeva zabilježeno u Banjoj Luci

U Federaciji BiH testirali su 754 uzorka pri čemu je zaraza potvrđena u 184 slučaja. U tom su entitetu prijavljena tri smrtna slučaja.

U Republici Srpskoj testiran je 281 uzorak, a 49 je bio pozitivan na koronavirus. U bolnicama su umrle su dvije osobe zaražene virusom SARS-CoV-2.

Pojedinačno je najviše zaraženih ponovo na području Sarajeva gdje je od subote 65 novih slučajeva.

U Srbiji devetero preminulih

Na koronavirus u Srbiji je pozitivno još 236 osoba, a devet je osoba preminulo, javlja Telegraf. Tijekom posljednja 24 sata testirana je 6251 osoba.

Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja i instituta "Batut", na respiratoru je 106 pacijenata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene