Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na dan kad je 51 osoba preminula

VIDEO Pogledajte kako su prosvjednici raspravljali s policijom: "Koji članak sad kršimo?"

Aktualno Galerija +0 Prosvjednici u sukobu s policijom Galerija 1/1 >>
Protivnici COVID potvrda danas su se okupili oko 17 sati na Trgu Francuske Republike u Zagrebu. Iako to nije bilo najavljeno, krenuli su u šetnju. Odredište Markov trg.

U prosvjedu protiv COVID mjera nije ih spriječila ni činjenica što je danas od posljedica kroonavirusa preminula još 51 osoba, a novozaraženo je njih 5502.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte

U Radićevoj ulici prosvjednike je zaustavila interventna policija. Pitali su ih zašto ih ne puste te inzistirali na prolasku. Neki su govorili da se idu moliti na Kamenita vrata.

"Temeljem kojeg Zakona o javnom okupljanju, kojeg članka, mi ne smijemo ići prema Kamenitim vratima? Koji članak mi sada kršimo da ne smijemo ići kroz Kamenita vrata, ja znam cijeli zakon napamet", govorio je jedan prosvjednik policiji.

Nije upalilo, iako su na kraju tamo stigli, prosvjednici su na Markov trg morali okolnim putem.

Kako je to izgledalo, pogledajte u foto i video galeriji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene