Ivana Tomić
Ivana Tomić Foto: Petar Glebov

Ivana Tomić, bivša voditeljica Nove TV, a trenutačna glasnogovornica HSS-a, u subotu se oprostila od oca, prije samo nekoliko dana je izgubila djeda, a prije tri mjeseca umrla joj je i baka. Trenutačno se brine zbog majke, koja je zaražena koronavirusom.


"Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća", oprostila se na Facebooku Ivana Tomić od oca uz fotografiju.

Vezani članci Ministar Davor Božinović Božinović: "Stožer je danas donio odluku o produženju mjera na nacionalnoj razini. Smatramo da još nije došlo vrijeme za ublažavanje mjera" Koronavirus u Indiji - 2 Svjetsko žarište korone doseglo vrhunac vala? Četvrti dan zaredom manje od 400 tisuća novih slučajeva, broj umrlih i dalje visok

 

Nedavno se oprostila i od djeda. "Prije tri mjeseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umro je od tuge za njom. Slikala sam ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lijepo uslikam. Eto ga, sad putuj, Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru", napisala je Tomić na Twitteru.

 

Trenutačno se brine zbog majke, koja se bori s koronavirusom. ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca je izgubila mamu, prije dva dana tatu i danas muža'', osvrnula se Tomić na Twitteru.