Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOSJETLJIVI ŽUPLJANI

Sveta voda na senzor postala hit među vjernicima jedne zagrebačke župe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sveta voda na senzor novitet je u zagrebačkoj župi Sv. Leopold Mandić. Iz župe napominju da je to izvrsno rješenje, pogotovo sada, kada čovjek treba posebno paziti na higijenu.

Sveta voda na senzor novitet je u zagrebačkoj župi Sv. Leopold Mandić. Velečasni Željko Lovrić prvi je pozdravio ideju te je naglasio da je to izvrsno rješenje, u vrijeme kada treba posebno paziti na higijenu

Pročitajte i ovo Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora Slika nije dostupna Oštro protiv Covida-19 Odlazak u kupovinu jedino što još podsjeća na normalan život: Treba li dezinficirati ambalažu i čime?

Članica župe, Kristina, dio je tima koji je zaslužan za ovo inovativno rješenje te napominje da su sretni što su napravili proizvod na dobrobit svih vjernika.

Sveta voda oduševila je vjernike te iz župe govore da su sretni što su uspjeli napraviti proizvod na dobrobit svih vjernika. Od sada mogu sigurno i bez bojazni koristiti čistu svetu vodicu i tom prilikom u miru ulaziti i izlaziti iz crkve, prenosi Pixsellov reporter Sanjin Strukić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene