Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I on je zaražen

Novi slučaj zaraze u Zagrebu, oboljela supruga muškarca koji se prije nekoliko dana vratio iz BiH

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je kako je u Hrvatskoj u zadnja 24 sata registriran jedan novi slučaj koronavirusa u Zagrebu

"Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 1, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2252. Oboljela osoba je iz Grada Zagreba", objavili su u Ravnateljstvu civilne zaštite.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI PODACI STOŽERA Opet porast broja novozaraženih, dvije osobe su preminule. Županija na sjeveru zemlje u odnosu na jučer udvostručila broj novih slučajeva Slika nije dostupna Preminule dvije osobe U odnosu na prošli utorak imamo skok novozaraženih, najviše novih slučajeva je u Dalmaciji i Zagrebu

Kažu kako je do sada testirano 70.110 osoba, od toga 143 u posljednja 24 sata.
Na bolničkom liječenju je 7 osoba. Na respiratoru nema pacijenata. Ukupan broj ozdravljenih je 2134. Preminulo je 107 osoba.

Stožer je jučer prijavio dva nova slučaja. Jedan je iz Osječko-baranjske županije, drugi je bio iz Zagreba.  

Kako je objavio zagrebački stožer, jučerašnji novooboljeli je iz Zagreba, a prije nekoliko dana se vratio iz posjeta BiH. Kako doznajemo, testirana je i njegova supruga čiji je nalaz stigao danas te je i ona pozitivna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene