Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAŽE OD NJEGA DA LAŽE

Brođanin u samoizolaciji šokiran ponašanjem prijatelja: ''Malotko zove da pita kako sam... Traže da ih ne navodim kao kontakte!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan stanovnik Slavonskog Broda otkrio je da ga, otkad je u samoizolaciji, brojni prijatelji i poznanici mole da ih ne navede kao bliske kontakte kako i sami ne bi završili u samoizolaciji.

''Malotko me zove kako bi mi pružio podršku ili pitao kako sam, većina mi šalje poruke tipa 'Nismo bili zajedno', Nisi me vidio', kako ih ne bi naveo kao osobe s kojima sam ostvario bliske kontakte nakon povratka iz svatova'', ispričao je za portal SBplus jedan stanovnik Slavonskog Broda koji je završio u samoizolaciji nakon vjenčanja koje se održalo 26. lipnja.

Pročitajte i ovo Andrija Jarak Nema brige Tko rukovodi Saborom, DORH-om i USKOK-om ako čelni ljudi tih institucija moraju ići u samoizolaciju? Slika nije dostupna NE IDU SVI U SAMOIZOLACIJU I Škori određena samoizolacija jer je bio na sjednici sa zaraženim Vidovićem: "Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama"

Svoje iskustvo s prijateljima i poznanicima koji od njega traže da ih epidemiolozima ne navodi kao bliske kontakte kako i sami ne bi završili u samoizolaciji odlučio je ispričati nakon što je županijski stožer upozorio da lažni iskazi o kontaktima onemogućavaju pratiti virusa i detektiranje svih koji bi mogli biti zaraženi.

''To je uistinu tužno i krajnje neodgovorno. Zbog vlastite komocije netko je spreman ugroziti zdravlje drugih. Nemam nikakve simptome pa se nadam negativnom nalazu, ali ovaj period svakako će mi ostati u pamćenju po lošem zbog takvog tuđeg ponašanja'', ispričao je za SBplus anonimni Brođanin i dodao da isti ''tretman'' imaju i drugi koje poznaje, a kojima je također određena samoizolacija nakon vjenčanja. ''Zove nas se i moli neka ih ne navodimo kao kontakte", kaže.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene