Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove mjere Vlade

Izvanredno stanje u Srbiji: Duge cijevi na ulicama Beograda, tenkovi i vojska na graničnim prijelazima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualno Galerija Duge cijevi na ulicama Beograda - 2 Duge cijevi na ulicama Beograda - 2 Foto: Srdjan Ilic/Pixsell +0 Duge cijevi na ulicama Beograda - 4 Galerija 1/2 >>
Srpska vojska čuva granične prijelaze, a građanima je ograničeno kretanje.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić proglasio je izvanredno stanje. U toj su zemlji u srijedu na snagu stupile nove mjere.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Slika nije dostupna Epidemija koronavirusa Raste broj zaraženih u Srbiji, EU im šalje 200 zdravstvenih radnika u pomoć: Preminulo 11 oboljelih, na respiratorima 169 pacijenata

Od deset sati u gradovima zabranjen je izlazak na ulicu osobama starijim od 65 godina. Na selima je zabranjen izlazak na otvoreno osobama starijim od 70 godina.

Od 20 sati navečer do pet sati ujutro nitko ne smije biti na ulici, osim nadležnih službi i onih koji imaju radnu obavezu u trećoj smjeni. Granične prijelaze čuva vojska. Na fotografijama je prijelaz između Srbije i Hrvatske - Batrovci, te ulice Beograda.

U Srbiji su registrirana ukupno 83 potvrđena slučaja zaraze koronavirusom, što je za 11 više nego u utorak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene