Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove brojke

Ravnatelj Štampara potvrdio 18 novih slučajeva zaraze u Zagrebu: "Najviše zaraženih su mladi koji su bili u narodnjačkim klubovima"

Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 3
Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 3 Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 4 Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 4 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 2 Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zvonimir Šostar i Dino Goleš - 1 Galerija 1/4 >>
Ravnatelj NZJZ-a "Andrija Štampar" rekao je kako je u Zagrebu tijekom dana otkriveno još 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" Zvonimir Šostar u razgovoru za Dnevnik Nove TV rekao je kako u Zagrebu imamo još slučajeva pozitivnih na koronavirus.

Pročitajte i ovo Zvonimir Šostar Ipak je optimističan I Zvonimira Šostara buni situacija u Zagrebu: "Jako su čudne brojke. Imamo skokove i padove koje ne možemo objasniti" Slika nije dostupna 161 novi slučaj Rekordan broj zaraženih u metropoli, ozbiljan apel Zagrepčanima: "Ukinite neka obiteljska okupljanja"

"Imamo ih 18 danas u Gradu Zagrebu, 15 smo ih otkrili tu u Zavodu, tri u Klinici za zarazne bolesti", rekao je Šostar. 

Objasnio je kako je riječ o tri "grupe uvoza".

"Dva slučaja su putovala u BiH, dvoje je došlo iz Srbije, dva su slučaja povezana direktno sa Đakovom, a ostali su sve mlađi ljudi. Naši epidemiolozi su u razgovorima s njima otkrili da su bili u narodnjačkim klubovima gdje se u onoj gužvi ne može otkriti od kud je zaraza došla", kaže Šostar. 

Kaže i kako su nove brojke sve iznenadile. 

"Iznenađeni smo, to je broj koji smo imali usred epidemije. To samo pokazuje koliko brige vodimo i koliko smo brzo zaboravili da je epidemija tu među nama", rekao je.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene