Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod strogim nadzorom

Konvoj kamiona i šlepera krenuo od Bregane kroz Hrvatsku: Vozače prati policija, ne smiju uspostavljati kontakt s drugima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak je s graničnog prijelaza Bregana krenuo konvoj od 65 kamiona i šlepera, a cijeli njihov put kroz Hrvatsku u potpunosti nadzire policija.

 S Bregane je u utorak ujutro krenuo konvoj od 60 kamiona i šlepera. Dok putuju kroz Hrvatsku nadzire ih policija. Vozači su cijelim putem u kamionu i ne izlaze, a policija prati kako ne bi uspostavljali nikakav kontakt. Na ovaj način uvoz robe se nastavlja, a vodi se evidencija koliko kamiona ulazi i izlazi iz Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

''Konvoj se kreće zajedno do Novske gdje je ujedno i odmorište, nakon čega se razdvaja dio koji kreće prema republici Srbiji, odnosno Bosni i Hercegovini'', kaže Kristijan Bralo iz mobilne jedinice prometne policije.

Ravnateljstvo civilne policije priopćilo je da je do 17. ožujka na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bregana prihvaćeno i prepraćeno ukupno 711 kamiona u 15 konvoja.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene