Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uveden nakon lockdowna

Stožer produžio režim o prelasku granica, ograničenja i dalje na snazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer civilne zaštite produljio je odluku o privremenoj zabrani prelaska granica, pa je postojeći režim prelaska granica koji je nakon lockdowna uveo sredinom srpnja, produljen do 30. rujna.

Stožer je donio Odluku o izmjeni odluke o privremenoj zabrani prelaska graničnih prijelaza Republike Hrvatske, čime je izmijenio njeno trajanje do 30. rujna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što je sa Zrćem? Božinović otkrio hoće li se zatvoriti noćni klubovi i za koga se granice Hrvatske neće otvoriti Slika nije dostupna Glavni uvjet broj zaraženih Granice EU-a ostaju zatvorene za BiH? Srbija i Crna Gora na listi zemalja koje su dobile zeleno svjetlo

Ograničen režim prelaska graničnih prijelaza Hrvatske tako se uglavnom odnosi na državljane trećih zemalja, dok državljani Europske unije i država schengenskog prostora imaju slobodan prolazak.

Granicu smije prijeći više kategorija stranih državljana, odnosno osoba koje nemaju državljanstvo Europske unije, a status i uvjete prelaska granice mogu provjeriti na stranicama MUP-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene