Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZ DNEVNIKA NOVE TV

Ravnateljica Doma za starije u Rijeci: "Radni proces tekao je normalno, cijepljeno je 82 posto zaposlenih i 97 posto stanara"

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Kantrida, Marija Maras, u razgovoru s reporterom Dnevnika Nove tv Markom Balenom, kazala je kako je 97 posto njihovih stanara cijepljeno, kao i 82 posto zaposlenih. Posjeti su dopušteni, poštuju se sve mjere i radni proces teče normalno.

Reporter Marko Balen u Dnevniku Nove TV razgovarao je s ravnateljicom Doma za starije i nemoćne osobe Kantrida, Marijom Maras

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Na pitanje je li bilo otpora zaposlenika i posjetitelja, Maras je kazala kako je sve proteklo u najboljem redu.

"U Domu za starije Kantrida cijepljeno je 97 posto stanara, a 82 posto zaposlenih ima covid-potvrdu. S onim zaposlenicima koji nisu cijepljeni, već ranije smo dogovorili testiranje. Radni proces tekao je normalno", kazala je Maras te dodala kako je na početku pandemije i u njihovu domu bilo poteškoća, no već u studenome i prosincu prošle godine svi problemi su lokalizirani.

"U Domu su pretežno jednokrevetne sobe, a osoblje je raspoređeno po katovima", pojasnila je ravnateljica riječkog Doma za starije te dodala kako najtežih, smrtnih posljedica u pandemiji nije bilo, odnosno nije povećana smrtnost u odnosu na prethodnu godinu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene