Obavijesti Video Pretražite Navigacija
njegovateljica pozitivna

Ravnateljica Doma u Pločama: ''Čekamo rezultate testiranja... Ovo nije igra, ovo je ozbiljno''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljica Doma za starije, nemoćne i bolesne u Pločama rekla je da su učinili sve da u njihovu ustanovu ne uđe koronavirus. S nestrpljenjem čeka rezultate testiranja.

Stožer Dubrovačko-neretvanske županije u četvrtak je izvijestio da je potvrđen koronavirus kod tri člana obitelji iz Ploča, od kojih jedna osoba radi kao njegovateljica u privatnom Domu za starije i nemoćne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna COVID pozitivni učenici Od sutra tri škole u slavonskom gradu imaju nastavu na daljinu, strože mjere i za posjete domovima za starije Slika nije dostupna Novi problem Proboj u dva doma za starije, zaraženi gotovo svi štićenici: "To jako opterećuje bolnički sustav"

Oni su od 31. ožujka u kućnoj izolaciji, a iz predostrožnosti su uzeti uzorci za tri osobe iz Doma koje imaju blaže simptome, izvijestio je Stožer.

''Još uvijek ne znam ništa, poduzela sam sve da ne dođe koronavirus. Obavijestila sam krizni stožer, epidemiologe, ma sve'', rekla je za DNEVNIK.hr ravnateljica Doma Ivana Miličević. Testirana je i ona na osobni zahtjev iako kaže da nikakvih simptoma nema. ''Čekam rezultate, želim napraviti sve što se može'', rekla je zabrinuta ravnateljica Doma u kojem je ukupno devet korisnika.

Naglašava da se štite od prvog dana i da su stalno u borbi protiv nevidljivog. ''Ovo nije igra, ovo je ozbiljna bolest. Ne znate protiv čega se borite ni gdje je'', rekla nam je ravnateljica Miličević. Poručuje da im treba sreće i molitve da nalazi budu negativni.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene