Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zabrinjavajući podaci

Dramatično i u zemljama u okruženju: Bolnice se pune, sve je više preminulih, a stručnjaci upozoravaju da će broj novozaraženih još rasti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rastu brojke novih zaraženih osoba, ali i preminulih i oboljelih na respiratoru u susjednim zemljama.

U posljednja 24 sata u Srbiji je na koronavirus testirano 21.757 osoba. Pozitivno ih je bilo 5633.

Pročitajte i ovo Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan" Slika nije dostupna Epidemija kod susjeda U BiH preminula 61 osoba, dio zemlje zatvara kafiće i uvodi policijski sat: U Srbiji brojka novozaraženih u padu

24 osobe su preminule. U bolnicama je 1701 oboljela osoba, a na respiratorima je 121 pacijent.

Epidemiolog i član Kriznog stožera prof. dr. Branislav Tiodorović za Blic je rekao kako će brojke i dalje biti u porastu te se u naredna dva tjedna može očekivati i do čak 7000 novih zaraženih dnevno.

U utorak je u Srbiji bilo 5069 pozitivnih od 20.443 testiranih, a 23 oboljelih je preminulo.

Porasle brojke i u BiH

U BiH je u srijedu zabilježeno 930 novozaraženih, a preminulo je 25 osoba. Na respiratoru je 49 osobe. 434 pozitivne osobe su u Federaciji BiH i to u svim kantonima od 2061 testiranih, piše Avaz.

U Republici Srpskoj obavljeno je testiranje 961 laboratorijskog uzorka, a koronavirus je potvrđen kod 471 osobe. U Brčko Distriktu zabilježeno je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusa, preminula je jedna muška osoba.

U BiH je u utorak zabilježeno 718 novozaraženih osoba, a preminulo je 13 osoba.

I u Sloveniji skok

Slovenija u srijedu ima 1093 novih zaraženih osoba, tri su osobe preminule. Hospitalizirana su 243 oboljela. Na intenzivnoj njezi je 61 pacijent, najmlađi od njih je samo 27 godina.

U utorak su brojke u Sloveniji bile manje. Zaraženih je bilo 877, preminule su dvije osobe, a na intenzivnoj medicinskoj skrbi bila su 54 od 229 hospitaliziranih pacijenata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene