U Beogradu ponovno otvorena bolnica za oboljele od koronavirusa
U Beogradu ponovno otvorena bolnica za oboljele od koronavirusa Foto: Srdjan Ilic/Pixsell

U posljednja 24 sata u Srbiji je 276 novih oboljelih od koronavirusa. Tri su osobe preminule.


U Srbiji je u posljednja 24 sata testirano 8377 osoba, a 276 njih bilo je pozitivno. Tri su osobe preminule.

Vezani članci Prosvjed pred Skupštinom u Beogradu - 6 Prosvjedi u Beogradu i Novom Sadu: U srijedu ozlijeđene najmanje 42 osobe, uhićeni deseci prosvjednika Ana Brnabić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Brnabić: "Nema policijskog sata. U Beogradu se zabranjuju okupljanja više od deset ljudi, prosvjede ćemo skupo platiti"

Prema posljednjim podacima Ministarstva zdravlja, na respiratorima su 42 pacijenta. U Srbiji je trenutačno aktivnih 1625 slučajeva zaraze koronavirusom. I dalje je najviše zaraženih u Beogradu, no nova žarišta pojavila su se na područjima manjih gradova poput Novog Pazara, Tutina i Sjenice.

U Beogradu je od utorka obvezno nošenje zaštitnih maski u gradskom prijevozu, ali i u svim zatvorenim prostorima. Ponovno se otvaraju bolnice za prijam oboljelih od koronavirusa.

Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa pretvoren je ponovo u COVID-19 bolnicu uslijed povećanja broja zaraženih u Srbiji. U Novom Sadu je, u Klinici za ortopediju, jutros otvorena COVID bolnica.

U Kragujevcu je na snazi zabrana organiziranja svečanosti, sportskih i drugih manifestacija, a ugostiteljskim objektima radno vrijeme ograničeno je na razdoblje od 7 do 20 sati, piše Blic.