Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Znamo što znači kriza''

Radnici 3. maja donirali novac riječkom KBC-u: Od vlastitih plaća prikupili više od 19.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici 3. maja donacijama od vlastitih plaća prikupili su više od 19.000 kuna za pomoć KBC-u Rijeka.

Radnici brodogradilišta 3. maj od svojih plaća za ožujka su odvojili po 30 kuna kako bi prikupili sredstva za pomoć KBC-u Rijeka s epidemijom koronavirusa. Prikupili su 19.110 kuna koje su uplatili na račun riječke bolnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde? Ravnatelj KBC-a Rijeka Davor Štimac radnici iz karlovca Ravnatelj riječke bolnice: ''Klinika ispražnjena, jedan muškarac u izolaciji, poslijepodne se očekuju nalazi''

''Znamo što znači kriza i što znači ljudska solidarnost. Nažalost, to smo osjetili na svojoj koži prošle godine kada smo ostali bez osam neisplaćenih plaća i kada su se svi građani Rijeke i Primorsko-goranske Županije ujedinili i odlučili pomoći te sačuvati ponos ove regije'', poručuju iz 3. maja.

Kažu da trećemajci ''nisu zaboravili svoj Grad i Županiju te ovom uplatom nastojimo se barem malo pridružiti borbi protiv opakog koronavirusa''. Dodaju i da se nadaju da će epidemija brzo završiti i da će se vratiti u normalu, a građane pozivaju da pridržavaju uputa Stožera civilne zaštite kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene