3. maj (Foto: Pixsell, Goran Kovačić)
3. maj (Foto: Pixsell, Goran Kovačić) Foto: Pixsell, Goran Kova?i?

Radnici 3. maja donacijama od vlastitih plaća prikupili su više od 19.000 kuna za pomoć KBC-u Rijeka.


Radnici brodogradilišta 3. maj od svojih plaća za ožujka su odvojili po 30 kuna kako bi prikupili sredstva za pomoć KBC-u Rijeka s epidemijom koronavirusa. Prikupili su 19.110 kuna koje su uplatili na račun riječke bolnice.

Vezani članci Terasa kafića, ilustracija Predsjednica Nacionalne udruge ugostitelja otkrila koliko će kafića otvoriti svoje terase i zašto su tražili da se dopusti bar tiha glazba: "Još nemamo ništa napismeno" Koronavirus, ilustracija Imunolog za DNEVNIK.hr objašnjava što pojava novih sojeva u Hrvatskoj znači za popuštanje mjera: ''Tek za možda dva tjedna moći ćemo vidjeti o čemu je riječ''

''Znamo što znači kriza i što znači ljudska solidarnost. Nažalost, to smo osjetili na svojoj koži prošle godine kada smo ostali bez osam neisplaćenih plaća i kada su se svi građani Rijeke i Primorsko-goranske Županije ujedinili i odlučili pomoći te sačuvati ponos ove regije'', poručuju iz 3. maja.

Kažu da trećemajci ''nisu zaboravili svoj Grad i Županiju te ovom uplatom nastojimo se barem malo pridružiti borbi protiv opakog koronavirusa''. Dodaju i da se nadaju da će epidemija brzo završiti i da će se vratiti u normalu, a građane pozivaju da pridržavaju uputa Stožera civilne zaštite kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje.