Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvao na poštivanje mjera

Beogradski pulmolog objavio jezivu snimku: Ovako izgledaju pluća 22-godišnjeg mladića zaraženog koronom

Beogradski pulmolog dr. Dejan Žujović objavio je snimku pluća 22-godišnjaka zaraženog koronavirusom. Dr. Žujović je i sam preležao koronu, a snimku je objavio kao upozorenje za one koji ne vjeruju u to da virus zaista postoji.

Dr. Dejan Žujović, pulmolog iz Beograda, na svojem je Facebooku objavio snimku pluća pacijenta zaraženog koronavirusom.

Pročitajte i ovo Ilustracija prodor koronavirusa Obustavljena istraga! Osoblje Doma za starije i nemoćne u Splitu nije krivo za 18 smrtnih slučajeva Ilustracija koronavirus.hr Ugašena stranica koju smo tijekom pandemije svakodnevno posjećivali

Kako je napisao, radi se o 22-godišnjaku, a prema grafikonima koji prikazuju funkciju pluća u postocima, vidi se kako su pluća izgubila značajan dio volumena, gotovo 50 posto.

"Ovako nekada izgledaju pluća pogođena koronom. Od ovoga trenutka ne komuniciram s debilima koji negiraju virus! Ovo vrijeme zahtijeva ljude koji su zdravi u glavi", napisao je Žujović.

"Držite distancu, maska gdje distanca nije moguća. Javite se svom liječniku ako se ne osjećate dobro. Pokret je protiv svih ekstremnih mjera, kao što je policijski sat. Ostajte nam zdravi i živi", pozvao je Žujović.

Naime, dio liječnika u Srbiji udružio se u grupu "Udruženi protiv COVID-a". Upozoravaju građane na novi val epidemije i pozivaju na poštivanje mjera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene