Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SKANDALOZNO PONAŠANJE

Žena iz Vrbovca na društvenoj mreži slagala da ima koronavirus: Prijatelji i kolege u panici, reagirala policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
34-godišnjakinja iz Vrbovca na društvenoj mreži je lagala da je pozitivna na koronavirus. Uznemirila je prijatelje i kolege, a reagirala je i policija.

Policajci su reagirali nakon saznanja o objavi 34-godišnjakinje s područja Vrbovca, u kojoj je na društvenoj mreži javno objavila vijest da je zaražena koronavirusom. Svojom objavom je uznemirila osobe koje ju poznaju i s njom rade.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

Policija je provjerila objavu, a suradnjom epidemiologa i policije je potvrđena činjenica da ona ne boluje od te bolesti.

Utvrđeno je da je objavu svjesno izmislila, čime je remetila mir i spokojstvo građana i počinila prekršaj protiv javnog reda i mira. Protiv 34-godišnjakinje slijedi prekršajni postupak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene