Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljena dezinfekcija

Split: Stariji muškarac obolio od COVID-19 odšetao iz bolnice Križine do stana, brzo pronađen i vraćen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je tijekom popodneva pobjegao iz splitske bolnice Križine, u kojoj su smješteni oboljeli od COVID-19. Policija nam je potvrdila da je pronađen i vraćen u bolnicu.

Stariji muškarac (84) koji je oko 17 sati pobjegao iz splitske bolnice Križine, u kojoj su smješteni oboljeli od COVID-19, pronađen je i sanitetskim vozilom Hitne pomoći vraćen u KBC, potvrđeno nam je iz policije. 

Pročitajte i ovo Željka Karin, ravnateljica NZJZ SDŽ Nitko ih ni ne sprječava Mjere za Torcidu ne vrijede? Mimohod za Vukovar nisu prijavili, nisu se baš nosile ni maske, a svi nadležni peru ruke Veselin Škrabić, predstojnik Klinike za dječje bolesti KBC-a Split Imala astmu Liječnici KBC-a Split o slučaju preminule maturantice: "Vjerojatno je do smrti došlo zbog kroničnih bolesti uz COVID"

Kada je otkriveno da je nestao, odmah je pozvana policija. Policajci su ga potražili u gradskom predjelu Plokite gdje stanuje i potom ga dugo uvjeravali da otvori vrata i vrati se u bolnicu, no, nakraju su morali provaliti u stan i vratiti pacijenta na Križine.

Cijela akcija je izazvala popriličan interes stanovnika toga kvarta pogotovo stoga što su djelatnici bolnice, koji su starijeg muškarca prevozili natrag na Križine, bili propisno odjeveni za slučaj koronavirusa.

O događaju u Splitu javio je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan.

 

Nakon završetka akcije dezinficiran je cijeli prostor kojim se kretao 84- godišnjak. (Hina,I.K.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene