Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Ivica Galović/Pixsell

Migrant koji je jučer pobjegao iz riječkog KBC-a rano jutros pronađen je na području riječke luke.


Policija je potvrdila da je jutros oko 7 sati na predjelu Brajdica, na području riječke luke, pronađen migrant koji je, podsjetimo, jučer pobjegao iz riječkog KBC-a. Bio je sam i odmah je predan sanitetu.

Vezani članci Migranti, ilustracija Ubijen migrant kod Sarajeva, izboli ga nožem: Najavljeno zatvaranje dva migrantska centra kod Bihaća Policija, ilustracija Policajac kod Karlovca premlatio migranta: Udarao ga šakom u glavu i nogama po tijelu, njegov kolega sve vidio i prešutio

Uz pridržavanje epidemioloških mjera preuzeli su ga djelatnici KBC-a i odvezli u prostor namijenjen karanteni.

Osim njega, još dvojica stranih državljana, pozitivnih na koronavirus, smješteni su u karantenu organiziranu u širem prostoru brodogradilišta 3. maj, doznaje se od policije.

Podsjetimo, migrant zaražen koronavirusom, u ponedjeljak je oko 13 sati, nakon što mu je u riječkom Kliničkom bolničkom centru potvrđen pozitivan nalaz, pobjegao.

Kako je ranije izvijestio KBC Rijeka, taj strani državljanin doveden je u bolnicu u pratnji policije, kao dio grupe stranih državljana. Na Klinici za infektivne bolesti provedena je indicirana obrada te je utvrđeno kako je pacijent COVID pozitivan, ali bez simptoma i zdravstvenih poteškoća.

Nakon što je pobjegao iz bolnice, za njim su tragali policijski službenici u krugu bolnice te u okolnom području.