Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmah je zbrinut

Policija pronašla zaraženog migranta koji je pobjegao iz KBC-a Rijeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Migrant koji je jučer pobjegao iz riječkog KBC-a rano jutros pronađen je na području riječke luke.

Policija je potvrdila da je jutros oko 7 sati na predjelu Brajdica, na području riječke luke, pronađen migrant koji je, podsjetimo, jučer pobjegao iz riječkog KBC-a. Bio je sam i odmah je predan sanitetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku Riječka bolnica - 1 Bolnica za ženu i dijete Novi bolnički kompleks vrijedan 158 milijuna eura iskorak je u liječenju: "Ovo je dosanjani san"

Uz pridržavanje epidemioloških mjera preuzeli su ga djelatnici KBC-a i odvezli u prostor namijenjen karanteni.

Osim njega, još dvojica stranih državljana, pozitivnih na koronavirus, smješteni su u karantenu organiziranu u širem prostoru brodogradilišta 3. maj, doznaje se od policije.

Podsjetimo, migrant zaražen koronavirusom, u ponedjeljak je oko 13 sati, nakon što mu je u riječkom Kliničkom bolničkom centru potvrđen pozitivan nalaz, pobjegao.

Kako je ranije izvijestio KBC Rijeka, taj strani državljanin doveden je u bolnicu u pratnji policije, kao dio grupe stranih državljana. Na Klinici za infektivne bolesti provedena je indicirana obrada te je utvrđeno kako je pacijent COVID pozitivan, ali bez simptoma i zdravstvenih poteškoća.

Nakon što je pobjegao iz bolnice, za njim su tragali policijski službenici u krugu bolnice te u okolnom području.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene