Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Epidemija u BiH

Premijer Republike Srpske i zastupnik u Narodnoj skupštini pozitivni na koronavirus: "Virus je svuda oko nas, čuvajte se svi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Republike Srpske Radovan Višković pozitivan je na koronavirus.

Iz Ureda za odnose s javnošću Vlade Republike Srpske priopćeno je da je premijer RS-a Radovan Višković pozitivan na koronavirus. Višković je testiran u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Dalji rad kabineta premijera i članova Vlade bit će organiziran prema preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i epidemioloških službi. Sve ranije planirane aktivnosti i sastanci premijera Viškovića bit će otkazani, navodi se u priopćenju.

Ranije danas i zastupnik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica objavio je na Twitteru da je pozitivan na koronavirus.

"Upravo sam saznao da sam pozitivan na COVID-19, jutros sam testiran. Držao distancu na otvorenom, u zatvorenom prostoru uvijek s maskom i uz otvoren prozor, na sastanke i u market čak s FFP3. Nemam predstavu gdje i kako. Virus je svuda oko nas, čuvajte se svi", napisao je Mazalica.

Podsjetimo, u srijedu je i premijer Federacije BiH Fadil Novalić hospitaliziran u klinici Podhrastovi Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Novalićev savjetnik Zoran Blagojević je rekao da je Novalić pozitivan na koronavirus i da je klinički tretman potreban zbog upale pluća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene