Obavijesti Video Pretražite Navigacija
protivio se mjerama

Poznati financijski stručnjak i žestoki antivakser završio na respiratoru i umro. Prije toga je poručio: "Držite mi fige da se izvučem. Ovo je gadna bolest"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Financijski stručnjak i žestoki antivakser Alan Steel preminuo je nakon jednomjesečne borbe s bolesti COVID-19.

Steel je na društvenim mrežama gorljivo zagovarao antivakserske stavove i dijelio laži o pandemiji i cijepljenju tisućama pratitelja. Svega nekoliko dana prije nego je završio na respiratoru zamolio ih je da mu drže "fige" da se izvuče jer se radi o "gadnoj bolesti".

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Osim cjepivu protivio se i ostalim mjerama poput nošenja maski te lockdownu.

Vlasnik uspješne tvrtke za financijsko savjetovanje često je gostovao u medijima kao komentator, a kritizirao je i suprugu Borisa Johnsona Carrie koja je pozivala trudnice da se cijepe.

U jednoj od posljednjih objava na Twitteru napisao je: "Ako se pitate zašto sam tako tih, posljednja dva tjedna gubim bitku s COVID-om od kad sam na kisiku. Danas me sele na intenzivnu njegu. Ovo je jedna gadna bolest. Držite mi fige da se izvučem".

Kolege ga opisuju kao genijalnog i šarmantnog, ali arogantnog i inatljivog financijaša, piše Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene