Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nisu mogli odmah intervenirati

''Bit će tuče za Uskrs, napravit ćemo katastrofu...'': Policija uhitila muškarca koji je prijetio iz samoizolacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Virovitičko-podravska policija uhitila je muškarca koji je vulgarno prijetio svima koji prijavljuju one koji krše samoizolaciju.

Muškarac je uhićen i u tijeku je kriminalističko istraživanje, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz PU virovitičko-podravske.

Pročitajte i ovo Noćni provod - 2 Ugostitelji pod povećalom Splitska policija u subotu kontrolirala kafiće i klubove, obišli su ih 163 i provjerili drže li se mjera Stožera Slika nije dostupna Istraživanje policijske škole Kako je epidemija utjecala na rad policajaca: "Građani su bili napeti i preplašeni. Nekih zločina bilo je manje"

Muškarac (42) iz Ćeralija kod Slatine zaprijetio je u videu koji je objavio na društvenim mrežama svima koji prijavljuju one koji krše samoizolaciju. Muškarac je također bio u samoizolaciji, pa je policija, neslužbeno se doznaje, čekala da mu istekne mjera kako bi mogla intervenirati.

"Evo direktno iz karantene videopoziv, mogu da gledaju direktno. Mi smo u karanteni svi redom i mogu da prijavljuju policiji, ali neće dobro da dočekaju Uskrs jer se i mi njima prijetimo. Ima da bude velike tuče za Uskrs. Ako misle da dočekaju Uskrs u miru, neka čekaju. Mi ćemo da se osvetimo... ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, da neće moći nitko da uđe u crkvu za Uskrs. Slobodno gledajte i poručite svojima doma. Moćete zvati policiju svaki dan, mi smo se organizirali i mi ćemo da napravimo jednu veliku tuču, ima i država da nas zapamti. Ne bojimo se mi nikoga, niti policije se ne bojimo. Svi smo se složili. Sretno pa vi prijavljujte policiji, tko vam j**e mater!'', poručio je muškarac.

Policija će u suradnji s državnim odvjetništvom odlučiti za koja će ga kaznena djela prijaviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene