Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavlje ih skupo koštalo

Djed Mraz donio darove, ovakvoj čestitki se nisu nadali: U Zadru na Badnjak kažnjeno petero građana zbog nepridržavanja mjera

Nakon jučerašnjeg okupljanja Zadrana za Badnjak, danas su nekolicini pristigli prekršajni nalozi. Zbog nepoštivanja mjera izrečene su im kazne između tisuću i dvije tisuće kuna.

Badnjak je diljem hrvatskih gradova izgledao kao da ne postoji koronavirus ni epidemiološke mjere. Slavilo se, pilo, ljubilo i grlilo.

U Zadru je policija rastjerivala okupljene građane koji se nisu pridržavali izrečenih mjera Stožera te su petorica sudionika zaradila kazne, točnije, dobili su prekršajne naloge za kršenje odredaba Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Točnije, nisu nosili zaštitne maske na mjestu gdje nije bilo moguće držati socijalnu distancu. Nepoštivanje mjera koštalo ih je između tisuću i dvije tisuće kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KAO DA NEMA KORONE Gužve na Badnjak u Zadru i Splitu: Mnoštvo građana na ulicama, policija imala pune ruke posla, a bilo je i kazni

Podsjetimo, jučer, dok se u centru Zagreba veliki broj građana nesmetano zabavljao, u naselju Špansko, policija je rastjerala roditelje s djecom koji su slavili zadnji dan događaja ''Advent kod nas doma u Španskom'' te su, također, kaznili dvojicu prisutnih.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene