Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podaci o Hrvatskoj i svijetu

Sve o koronavirusu: Vlada pokrenula web-stranicu na kojoj će se svakodnevno objavljivati novosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokrenuta je stranica koronavirus.hr koja građanima omogućuje da na jednom mjestu doznaju najnovije informacije o epidemiji koronavirusa u Hrvatskoj.

Sve informacije o epidemiji koronavirusa u Hrvatskoj, ali i svijetu građani od danas mogu pronaći i na web-stranici koronavirus.hr koju pokrenula Vlada Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Osim najnovijih brojki koje se tiču pandemije koronavirusa, na stranici će se objavljivati i sve mjere koje Vlada Republike Hrvatske donese u borbi protiv širenja zaraze, kao i sve druge važne vijesti i obavijesti građanima.

Na web-stranici mogu se pronaći i svi dosad poznati detalji bolesti uzrokovanoj koronavirusom, simptomima bolesti, prevenciji zaraze. Na jednom su mjestu objavljene i upute za poslodavce i radnike, savjeti pomorcima, ali i upute za rad od kuće.

Građani na koronavirus.hr mogu pronaći i odgovore na najčešća pitanja o koronavirusu i kronologiju epidemije.

Internetska stranica Vlade sadrži i sve važne telefonske brojeve za građane koji sumnjaju da su možda zaraženi koronavirusom ili imaju pitanja o epidemiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene