Vojska postavila šatore ispred Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Zagreb - 3
Vojska postavila šatore ispred Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Zagreb - 3 Foto: MORH

Muškarac (53) iz okolice Samobora pobjegao je prekjučer iz Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević.


Tamo je bio spojen na kisik. Poslije su ga pronašli kod majke u naselju Hoto Ville.

Vezani članci Policija, ilustracija Razbojnik opljačkao banku u Zagrebu: Djelatnicama prijetio oštrim predmetom Prosvjed roditelja odgojitelja u Zagrebu Prosvjed roditelja odgojitelja s porukama gradonačelniku: "Eci, peci, pec, tko je sljedeći? Tomice, nađi novi posao"

Sve je doznao Index.hr, koji piše kako su na terenu bile i hitna i policija. 

Sve su im potvrdili u Zavodu za hitnu medicinu Zagrebačke županije. Poziv su zaprimili jučer nešto prije 16 sati.

"Hitna je na mjesto intervencije stigla u 16.02. Zatekli smo pacijenta, rođenog 1968., bez svijesti i znakova života. Nakon toga je pristupljeno reanimaciji pacijenta, da bi se tijekom reanimacije od njegove majke doznalo da je pacijent pozitivan na COVID, da je bio u bolnici Fran Mihaljević, te da je pobjegao iz iste bolnice i da ga je policija tražila cijelu noć bezuspješno", rekli su portalu iz Zavoda. 

Reanimirali su ga bezuspješno 35 minuta. Kod majke kod koje je preminuo nije bio prijavljen. U policiji kažu da su reagirali na dojavu bolnice o samovoljnom udaljavanju iz bolnice.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju